Visele-avanpremiere tainice ale viitorului tau

Daca exista lucruri pe care ti le doresti, dar cu care n-ai avut pana acum nici o tangenta in viata ta…de exemplu, iti doresti sa-ti mearga bine, dar nu ti-a fost niciodata bine; sau iti doresti sa fii prosper, dar nu ai fost niciodata; sau iti doresti un partener iubitor, dar nu ai avut niciodata…vorbeste cu fiinta ta interioara despre ce vrei, si de ce vrei asta. Si lasa-ti fiinta interioara sa-ti ofere, in starea de vis, imagini prin care energia sa se reverse asupra ta, imagini care vor determina ca starea ta vibrationala sa fie aceeasi cu cea a dorintei. Apoi legea atractiei le va aduce in viata ta fizica.

Visele tale sunt manifestari ale punctului tau de atractie, astfel ca poti evalua visele pentru a afla starea vibratiilor tale. Visele sunt un fel de avanpremiere tainice a ceea ce urmeaza sa vina; astfel, daca evaluezi continutul viselor, poti deseori determian punctul de atractie si apoi, daca nu vrei sa traiesti cu visele tale, poti face ceva pentru a le schimba.

Ca rezultat al influentei mediului inconjurator asupra gandirii tale, poti revarsa energia asupra situatiilor financiare dezastruoase, asupra unui corp ce nu functioneaza bine etc. Este ca atunci cand fiinta ta interioara, care este constienta ca proiectezi o stare de boala in viitorul tau, iti poate oferi un vis in care iti arata incotro te indrepti. Astfel ca, atunci cand te trezesti, spui: „Ah, nu vreau asta”, ca apoi sa spui: „Dar ce vreau, si de ce vreau?” Si sa incepi sa indrepti energia spre ce vrei, schimband viitoarea experienta.

 

Abraham Hicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *