Ce se intampla daca-ti urmezi intuitia?

Simti intotdeauna cand subconstientul iti spune una, si tu parca preferi sa asculti vocea ratiunii. Iti aduce aminte de copilarie, cand bunica iti spunea sa nu atingi flacara pentru ca te vei arde. Si cu toate astea, tot o faceai. In acest articol o sa aseman intuitia cu Eu-l tau superior. Tu ai venit pe acest pamant ca sa fii fericit, si Eu-l tau superior stie asta. Si atunci, de ce i te opui?

 

Suntem obisnuiti sa credem ca exista doar ce este fizic, palpabil. Dar lucrurile fizice nu ne pot multumi intotdeauna, nu ne pot aduce in acea stare in care putem sa afirmam ca suntem fericiti. Fericirea tine de altceva, de lucruri pe care nu le poti atinge, nu au gust, culoare. Gandeste-te bine in trecut: cat a durat bucuria sau placerea unui lucru cumparat?

 

Trecem prin viata si mereu simtim ca o voce in interiorul nostru ne spune ca ar trebui sa facem aia, sau cealalta. Si de multe ori nu o ascultam pentru ca tot degeaba ne spune acea voce ca n-ar fi bine sa cumparam o masina pentru ca nu conducem bine si riscam sa avem un accident, cand de fapt noi ne incapatanam sa cumparam acea masina si am facut o obsesie. Invatati sa faceti diferenta intre ce va face bucuros si ce va face fericit.

 

Exercitiu: aveti o decizie de luat si nu stiti in ce parte inclina balanta. Pe o foaie scrieti ce se va intampla daca luati una din decizii si pe alta foaie ce se va intampla daca o luati pe cealalta. Lasa-ti va mintea sa umble, nu o fortati. De-abia dupa ce terminati de scris ambele foi, recititi-le. O sa vedeti ca or sa va treaca foarte multe idei prin cap in ceea ce priveste una din decizii, si pentru cealalta nu mai aveti nici o tragere de inima. Asta inseamna intuitia.

 

Fiti mai deschisi la tot ce are legatura cu fericirea voastra. Orice credeti ca va face fericit, de fapt poate sa fie doar de suprafata, si sa descoperiti prea tarziu ca ati trecut pe langa sanse fantastice, doar pentru ca nu v-ati ascultat intuitia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *