Cand punem punct si o luam de la capat?

Cu totii trecem prin diferite momente in viata cand simtim ca ceva trebuie schimbat, insa nu avem curajul sa punem punct. Sau nu stim, nu constientizam exact cand e acel moment. Sau nici macar nu stim ce sa schimbam, insa stim sigur ca nu mai putem sa continuam asa. Si ne trezim ca primim tot felul de mesaje d ela univers, de la cei din jurul nostru. Insa totusi, cand trebuie sa schimbam ceva in viata noastra?

 

Trebuie sa intelegeti ca doar riscand puteti sa cresteti si sa evoluati. Pe principiul: ca sa ajungi la curcubeu, trebuie sa treci prin furtuna. Incepeti sa va doriti noi lucruri in viata. Incepeti sa fiti aventurosi. Indiferent ce veti schimba in viata voastra, trebuie sa se faca cu toata pasiunea. Si nu credeti ca daca veti incepe de exemplu doar cu un lucru minor nu puteti sa va schimbati viata in foarte bine. Asa cum buturuga mica rastoarna carul mare, asa si voi trebuie doar sa va doriti sa schimbati ceva, si lucruri benefice va vor aparea in viata.

 

Cand ceva nu merge bine in viata noastra, este de fapt raspunsul divinitatii la intrebarea pe care sufletul nostru i-a adresat-o: sunt fericit? Deci practic tot voi cereti schimbarea in plan fizic, doar ca nu constientizati asta. Si daca nu va hotarati voi sa puneti punct, o va face divinitatea, tocmai pentru ca voi ati decis déjà in plan energetic altceva.

 

Opreste-te si gandeste-te la situatia in care esti acum si care evident nu te face fericit, altfel nu ai pune la indoiala totul. Ai fost candva fericit? Cum a fost? Ce ai simtit? Si daca acum nu te simti fericit, nu crezi ca ai datoria fata de tine insuti sa fii din nou fericit? Sufletul nostru a venit la intrupare pentru a fi fericit, nu pentru a fi pus in tot felul de situatii care nu-l multumesc.

 

Tine minte: pentru a schimba ceva in bine in viata ta, trebuie sa stii cum sa pui punct situatiei anterioare, care nu te mai multumeste.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *