Pentru a primi, mai intai trebuie sa daruiesti

 

Multi ne plangem ca vrem multe lucruri, si obtinem foarte putin, si de multe ori nici macar nu obtinem ce ne dorim. Trebuie sa te gandesti in felul urmator: o energie o inlocuieste pe cealalta, si schimbul perfect ar fi sa inlaturi din energia negativa care te inconjoara, si sa primesti energie pozitiva. Nu degeaba atunci cand te desparti de o persoana, ti se dau sfaturi cum ar fi sa scapi de tot ce tinea de relatia veche, tocmai ca sa primesti alte vibratii, pozitive, in existenta ta.

 

Daca tu faci rau, daca ii jignesti pe ceilalti (uneori fara motiv), daca tu nu ai grija macar de un animal care vine langa tine si iti cere mancare sau vrea sa se joace, daca tu nu ajuti persoanele care au nevoie de ajutori, atunci cum te astepti sa primesti lucruri frumoase in viata ta? Exact cum am spus mai sus, daca faci o fapta buna, nu numai ca schimbi viata in bine acelei entitati, ci o schimbi si pe a ta, pentru ca facand ceva bun, inlaturi ceva rau din viata ta, astfel facand loc unui lucru bun.

 

Cand ai 10 minute libere, scrie pe o foaie toate faptele bune pe care le-ai facut tu in ultimele zile, si ce fapte rele ai facut. Si in functie de cum inclina balanta, o sa regasesti acea balanta si in existenta ta actuala, de zi cu zi. Nu vorbim de anumite cazuri, cu probleme karmice sau altfel de situatii.

 

Data viitoare cand iti doresti ceva, gandeste-te ce ai fi tu dispus sa oferi ca sa primesti acel lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *