Cum sa nu mai fi bun la lucrurile rele

 

Alege sa-ti asumi responsabilitatea pentru orice nu merge cum trebuie in viata ta, si ca simplul fapt ca se intampla acest lucru este o scapare de sub control a vietii tale. Insa nu trebuie sa te gandesti ca trebuie sa-ti schimbi viata complet, ci ca trebuie sa-ti schimbi anumite convingeri. Asa cum esti expert in a face bine lucrurile rele, ar fi bine sa-ti concentrezi atentia si sa faci acelasi lucru pentru cele bune.

 

Este necesar ca tu sa fii constient ca toate acele lucruri la care tu te pricepi de minune, de fapt nu iti fac bine, indiferent care aspect al vietii tale este afectat. Chiar daca ti-a luat mult timp sa faci asta, trebuie sa te decizi ca ai ajuns intr-un punct in care nu mai poti permite sa se intample aceste lucruri. Probabil ca incepi sa-ti doresti alte lucruri, si este timpul sa faci ceea ce ai nevoie pentru a te schimba.

 

Nu te mai critica pentru faptul ca stii sa faci lucruri rele, si cele bune nu iti intra in viata. Gandeste-te logic: din punct de vedere energetic, este foarte important ca tu sa-ti stabilesti anumite teluri in viata. Ori, daca acestea nu au legatura cu lucrurile rele pe care le faci (bine), la care preferi sa renunti? Pana la urma, ai ajuns la concluzia ca pentru a ti se intampla lucruri bune, trebuie sa faci lucruri bune. Este destul de greu shift-ul, dar se merita.

 

Daca esti foarte bun la lucrurile rele, este clar ca poti sa fii foarte bun si la lucrurile bune. Poate ca nici tu nu ti-ai dat seama, insa este posibil ca tu sa fii devenit bun la lucrurile rele tocmai pentru a incerca, cumva, sa te protejezi. Si traducerea ar fi ca te pricepi de minune sa ai grija de tine, insa te folosesti de programarile negative pe care le ai in subconstient. Poate ca ai vazut in copilarie ca se intampla acest lucru si automat ai continuat acelasi pattern.

 

Concluzie: asa cum esti bun la un lucru rau, poti sa fii la fel de bun sau poate mai bun la un lucru care sa-ti aduca in viata un aspect pozitiv. Deci, alege sa te motivezi cum trebuie, ca sa faci ce trebuie, ca sa fii fericit asa cum meriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *