Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale

 

Probabil ai observat ca, de la un timp incepi sa iei in greutate desi nu mananci alimente cu multe calorii, continui sa faci exercitii, practice la nivel fizic nimic nu s-a schimbat? Cu toate astea, tu incepi sa iei in greutate. Si, bineinteles, ca incepi sa te duci la doctori, sa incerci tot felul de retete dupa ureche, etc, ca in final sa realizezi ca de fapt problema nu este la nivel fizic si ca, indiferent ce ai face, nu o poti rezolva astfel?

 

Luarea in greutate, cel putin brusc, este un simptom al evolutiei spirituale, si ar trebui sa vezi ce anume poti sa faci din punctul acesta de vedere. Noi toti experimentam ascensiunea, la toate nivelurile fiintei noastre. Practic, noi trecem intr-o alta dimensiune atat la nivel de suflet, spirit, cat si la nivel de corp fizic. Pe masura ce se face “tranzitia” la noua energie, corpul nostru fizic nu stie intotdeauna ce trebuie sa faca, pentru ca nu s-a mai confruntat cu asta, asa ca incepe sa depoziteze totul, pe principiul “ma ocup de ea cand voi sti cum sa fac asta”.

 

Adaugand grasime, incepe sa se protejeze, pentru ca nu stie daca noua energie este rea sau buna. Pe masura ce noi evoluam, si ne identificam cu aceasta, incepem sa slabim treptat treptat. Incepe sa faci meditatii, diverse tehnici de terapii complementare, rugaciuni, etc. De asemenea, te ajuta foarte mult daca mananci alimente cu vibratie inalta.

 

Deci, daca tu treci prin aceasta situatie, nu te arunca la prima cura de slabire pe care o gasesti. Incearca mai intai niste tehnici de terapie complementara, si observa cum reactioneaza corpul tau. Ai putea sa fii uimit ca poti sa slabesti foarte repede, si fara sa faci eforturi.

5 thoughts on “Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale”

  1. In urma cu 2 ani a inceput sa ma ingras treptat, mai mult de 10kg. M-am speriat, deoarece mancam normal, faceam miscare, nu am probleme cu tiroida (am fugit sa imi fac analize)…Din pacate continui sa acumulez kg nedorite si am inceput sa fiu foarte stresata din cauza ca nu mai scap de ele…Acum ma intreb: cand se va termina ascensiunea mea, ca sa pot sa revin la normal cu kg? :))

    1. Daca inca nu v-ati dat seama care este motivul pentru care ati venit pe pamant, este posibil sa continuati sa va ingrasati.

  2. Mi s-a intamplat in ultimul an cand am incercat sa blochez iubirea.. sa fiu ‘rece’, cum se spune, in urma unor traume emotionale. Incerc sa ma protejez, si desi fac si mai mult sport, manac sanatos si controlat, am luat 2 kg de care nu mai scap. Ar trebui sa las garda jos, presupun, si sa revin la sentimente mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *