Deblocheaza-ti potentialul inlaturandu-ti fricile

 

Ai simtit vreodata ca esti impiedicat sa te dezvolti pe anumite aspecte ale vietii, insa nu stiai niciodata care este de fapt motivul din spatele acestei piedici? Probabil ai simtit ca de fiecare data cand aveai cate un esec, incercai sa gasesti vinovati in exteriorul tau: oameni, situatii, etc. Insa, chiar daca la un moment dat treceai de acea criza, ea reaparea, insa sub alta “fata”. Asta pentru ca de fapt cel care iti impiedici evolutia esti chiar tu si fricile pe care le ai.

 

Frica te poate impiedica sa faci schimbari pozitive in viata, indiferent despre ce este vorba. Poate ca iti doresti de exemplu sa ai o casa mai mare, insa nu poti sa accesezi imobilul pentru ca imediat cum te gandesti la asta, in minte iti apar gandurile negre: nu am bani, cum sa platesc utilitatile, cum sa stau singur acolo, etc. Sau, poate ca vrei o relatie sentimentala cu o anumita persoana: este de ajuns sa-ti treaca frugal prin minte faptul ca nu ai putea niciodata sa “pui mana” pe ea, ca sa incepi sa renunti la orice gand in legatura cu o relatie.

 

De asemenea, frica te poate impiedica sa distrugi obiceiurile nocive din viata ta. Daca incerci sa faci chiar si o mica schimbare in viata ta, automat apare neincrederea in tine. Si, daca treci totusi de asta, o sa vezi ca intampini tot felul de problem la care chiar nu te astepti. Pana nu rezolvi frica la nivelul cel mai profund, situatia se repeta. Si exact asta inseamna sa descoperi ce este la baza fricii: si anume un obicei nociv. Pentru ca viciile apar atunci cand ne temem de ceva.

 

Intotdeauna cand vrei sa obtii ceva, trebuie sa-ti asumi un risc. Or, frica exact asta face: te impiedica sa iti asumi riscuri din cauza faptului ca te temi de consecintele negative. Daca tu te temi de faptul ca fiecare pas facut in afara zonei de confort iti aduce necazuri, nu o sa traiesti niciodata cu adevarat. Automat, toate visurile tale nu vor putea fi indeplinite. Treptat treptat apare frustrarea, apoi invidia pe ceilalti, si, de multe ori, chiar o boala fizica grava.

 

Trebuie sa tii minte ca multe din fricile pe care le ai de fapt nu au legatura directa cu tine. Nici macar cu existenta ta. Unii inventeaza tot felul de frici sau le “preiau” de la altii. De fapt noua incepe sa ne fie frica din momentul in care incepem sa ne intrebam: “dar daca totusi….”. Asa ca este simplu: schimba pur si simplu perceptia ta despre visul tau. Schimba concluzia in ceva pozitiv si automat va aparea si intregul plan pentru a-ti atinge scopul.

One thought on “Deblocheaza-ti potentialul inlaturandu-ti fricile”

  1. Fiti binecuvantati oameni frumosi!!
    Acest mesaj a ajuns la mine in momentul in care eu consider ca sunt pregatita sa eliberez fricile de orice natura ar fi ele.
    Eliberez acum toate fricile, energia negativa si ma inconjor de ganduri pozitive , de bucurie , entuziasm si acceptare a tot ce intra in viata mea pentru a experimenta in plan fizic si doresc sa ma aliniez cu scopul divin.
    Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *