Melodiile cu mesaje pozitive au o puternica influenta benefica

Muzica este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le avem pentru a ne reconecta la spiritul nostru interior. Daca te-ai simtit frustrat, furios sau neinspirat in anumite domenii din viata ta, poti sa folosesti muzica pentru a intineri de la interior spre exterior.

Vrei sa scapi de un tipar negativ? Creeaza-ti o lista cu piese muzicale avand un mesaj pozitiv. Intocmeste o selectie de melodii care iti trezesc spiritul si iti aduc zambetul pe fata. Asculta-le cand te trezesti dimineata, pe drumul spre serviciu, cat stai la sala de sport, in timp ce pregatesti cina, etc. Cel mai important, foloseste aceasta lista pentru a-ti schimba energia ori de cate ori te simti slabit sau abatut. Lasa muzica sa-ti fie ghid pentru a-ti reactiva perceptiile pozitive.

Mult prea adesea ne pierdem in agenda noastra aglomerata si in listele cu treburi de facut si uitam sa punem muzica si sa ne lasam mintea sa se recalibreze. Programeaza-ti cateva minute pe zi pentru a sta in liniste si a asculta o melodie sau doua care te inspira. Linisteste-ti mintea pe masura ce lasi muzica sa te invaluie. Acest ritual va incepeo practica meditativa puternica de concentrare a atentiei spre interior si de eliberare de preocuparile lumesti. in aceasta liniste, poti sa-ti accesezi inspiratia.

Gabrielle Bernstein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *