Invata cum sa ai mai multa rabdare

 

Viata pe pamant nu este deloc usoara, mai ales daca ai ajuns la un anumit nivel de evolutie spirituala, si vezi ca ai destul de multe blocaje. Nerabdarea apare din momentul in care stabilim ca ne dorim ceva, dar cumva acel ceva continua sa evite sa-si faca aparitia. Ceea ce trebuie tu sa retii este faptul ca, inainte de a accesa ce-ti doresti, este necesar sa schimbi anumite lucruri la tine. Este ca si cum esti in primul an de liceu, si ai pretentia sa dai bac-ul. Exista un timp divin in toate.

 

Daca faci mereu acelasi si acelasi lucru, nu reusesti sa schimbi nimic. Mai gandeste-te si la faptul ca pe pamant ai nevoie de rabdare, de multa rabdare, pentru a obtine ce-ti doresti. Sa luam de exemplu cele 4 anotimpuri: fiecare este cu timpul sau, si toate se completeaza foarte bine. Nu poti sa ai pretentia sa ai o gradina plina cu flori, astazi sa plantezi bulbii, si maine sa ai florile déjà crescute si inflorite.

 

Asadar, rabdarea poate sa fie un test al divinitatii pentru tine: cat de mult iti doresti sa obtii acel ceva, si ce fel de efort esti dispus sa faci pentru a-l avea? Poate ca nu ai nevoie sa accesezi ce-ti doresti acum, sau ti se pune la dispozitie ceva mult mai important, si mult mai compatibil cu tine. Si, cu siguranta, ti se trimit tot felul de semne (sincronicitati) care sa te ajute sa transpui in viata fizica ce ai nevoie. Este necesar insa sa stii sa le interpretezi.

 

Concluzie: rabdarea este de fapt un dar pentru tine: daca inveti s-o accepti si s-o intelegi, iti poate produce multiple transformari in viata, menite sa te schimbe si sa te ajute sa obtii tot ce-ti doresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *