Invata sa te bucuri de drumul parcurs pana la atingerea obiectivului

 

Trebuie sa inveti sa-ti stabilesti teluri, fara insa sa te atasezi de ele. Este ca si cum stii ca vrei sa ajungi in varful unui munte, dar nu stii ce vei intampina pe drum, si nici cand anume vei ajunge acolo. Faci tu niste calcule, de genul: iti trebuie nu stiu cate zile, sa iei nu stiu ce provizii, imbracaminte adecvata, etc. Dar, chiar daca este mijlocul verii, este posibil ca spre varful muntelui sa fie zapada, si tu nu anticipasei asta. Sau, te suna cineva, ca este o urgenta, si trebuie sa cobori, si etc. Trebuie sa ai credinta ca vei ajunge in varful muntelui, dar ca nu depinde de tine 100%. Intotdeauna suntem influentati din exterior, este important ca noi sa stim cum sa adaptam asta propriului ritm.

 

Este necesar sa inveti sa fii fericit fiind in procesul obtinerii a ceea ce-ti doresti. Trebuie sa fii recunoscator pentru fiecare pas pe care-l faci in directia potrivita, si pe care il poti lega cumva de urmatorul. Fericirea ta nu depinde de atingerea obiectivului, ci de drumul facut pana acolo. Pentru ca, in drumul acesta tu inveti multe, si te dezvolti. Depinde de tine cand anume atingi obiectivul, si de ritmul in care depasesti ce-ti apare in fata.

 

Oamenii au uitat sa se bucure de drumul parcurs pana la atingerea scopului, din cauza faptului ca au asteptari mari in ceea ce priveste timpul pe care si l-au impus singuri. Nu-si dau seama de faptul ca uneori trebuie sa lasi in grija divinitatii tot ce te framanta, pentru ca spiritele stiu mult mai bine cum sa orchestreze totul din umbra, astfel incat tu sa iti atingi obiectivul.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *