PROGRAM ONLINE: CUM SA-TI GASESTI JOBUL MULT VISAT

 

Indiferent ce varsta ai in acest moment, trebuie sa stii ca poti sa-ti schimbi jobul pe care-l ai in acest moment. Nu exista un timp potrivit pentru a-ti schimba in bine viata, exista insa un moment si un loc potrivit. Atunci cand observi ca jobul pe care-l ai deja, si apar tot felul de sincronicitati cum ca ar trebui sa-l schimbi, atunci ar trebui sa incepi sa te gandesti si la o alta varianta care sa-ti aduca bani.

De multe ori divinitatea ne raspunde la intrebarile pe care le avem, trimitandu-ne fel de fel de mesaje. Cel mai important insa este sa si stim sa le intepretam exact asa cum trebuie; daca ne referim strict la partea profesionala, trebuie sa incepi sa-ti pui intrebari serioase in legatura cu ce-ti place sau nu-ti place la jobul pe care-l ai. Trece-le pe o foaie, si daca observi ca de fapt sunt destul de multe la capitolul „nu”, atunci incepe sa cauti alte joburi.

Decide ce anume doresti de la jobul pe care-l ai in prezent, si incearca sa-ti dai seama ce trebuie sa imbunatatesti la tine pentru a accesa un nou job care sa iti asigure un venit mai bun, sau mai mult timp liber, calatorii, etc.

Costul acestui program este 200 ron, pentru a-l accesa tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la: programeonline88@gmail.com, cu titlul acestui program.

Saptamana 1: Cum stii care este jobul pe care-l doresti?

Saptamana 2: Ce anume trebuie sa schimbi la tine pentru a accesa jobul respectiv?

Saptamana 3: Cum sa te inconjori de oamenii care muncesc in domeniul pe care-l doresti tu.

Saptamana 4: Ce legatura este intre pasiunile, hobby-urile si calitatile tale, si cum sa ti le dezvolti.

Saptamana 5: Elibereaza-te de „trecutul” tau profesional

Saptamana 6: Cum sa accesezi jobul visat

 

 

 

 

 

2 thoughts on “PROGRAM ONLINE: CUM SA-TI GASESTI JOBUL MULT VISAT”

    1. Buna ziua, asta depinde de dvs. Daca nu va cautati de lucru, sau oferte, sau nu incepeti sa munciti cu dvs, sa va imprieteniti cu cine trebuie, nu gasiti. In general aceste persoane si-au gasit de lucru in timpul programului, pentru ca acesta inlatura anumite convingeri cum ca nu meritam sa castigam multi bani, sau sa-i castigam usor si rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *