Program online : INVATA CUM SA ATRAGI BARBATUL PERFECT PENTRU TINE, SI RELATIA CARE TE IMPLINESTE

 

 

Acest program se adreseaza tuturor femeilor care doresc sa acceseze relatia perfecta, insa dintr-un motiv sau altul nu reusesc sa faca asta. Sunt uimita de toate femeile care imi vin la birou din cauza faptului ca nu pot sa acceseze relatia pe care o doresc, si nu-si dau seama care este motivul. Ele insa au uitat ca, in aceasta cautare, de fapt primul pas ar fi sa se pune ele insele pe primul plan. Acest program asta te va invata, timp de 6 saptamani. Vei primi in fiecare luni dimineata pe mail programul si tehnicile pe care va trebui sa le faci in saptamana in curs.

 

Probabil ai observat si tu, ca femeie, ca sunt multe femei care au o casnicie sau o relatie perfecta, in timp ce tu esti tot singura. Motivul este foarte simplu: ele si-au dat seama deja ce vor de la barbatul de langa ele, si au inceput sa-l caute. Sa accesezi relatia potrivita este ca si cum ai vrea sa atingi un tel: stabilesti foarte clar ce vrei, si apoi incepi sa respecti anumiti pasi pentru a obtine ce-ti doresti.

 

Am spus mai sus ca trebuie sa te iubesti pe tine ca sa poata sa te iubeasca cel de langa tine. Daca tu nu te iubesti pe tine, cum vrei sa o faca celalalt? Viata noastra este ca in oglinda: daca tu nu te iubesti pe tine, asta transpui si asta primesti: neiubire. Daca nu te respecti, nu ai stima de sine, nu primesti respect de la cel din fata ta.

 

Din pacate femeile cred ca este de ajuns sa te casatoresti (cu un barbat pe care poate nu-l iubesc), si cam asta ar trebui sa fie toata viata lor. La un moment dat insa descopera ca vor mai mult, si cumva incep sa li se intample lucruri neplacute: este normal, daca tu faci compromisuri si te complaci in anumite situatii, te afunzi din ce in ce mai mult. Sotul tau incepe sa simta tristetea, nefericirea, frustrarile tale, si incepe sa se consoleze in bratele altei femei. Sau, te imbolnavesti de cancer si nu stii de ce.

 

Este foarte important sa ai langa tine barbatul care te poate face fericita si care iti poate infrumuseta existenta.

 

Saptamana 1: Inveti ce anume iti doresti de la relatia pe care vrei s-o accesezi

Saptamana 2: Cum sa te simti increzatoare cand discuti cu un barbat

Saptamana 3: Inveti sa intelegi barbatii si cum gandesc ei

Saptamana 4: Renunti la tot ce s-a intamplat in trecutul tau sentimental, tocmai pentru a accesa relatia perfecta

Saptamana 5: Inveti cum sa atragi barbatul potrivit

Saptamana 6: Inveti cum sa devii ceea ce-ti doresti sa atragi

In fiecare luni dimineata vei primi programul cu ce anume trebuie sa faci in saptamana respectiva.

 

Costul acestui program este 200 ron, ca sa-l accesezi tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la kmhaela@yahoo.com, cu titlul acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *