Copiii in astrograma

Am fost intrebata de multe femei daca vor avea copii, avand in vedere faptul ca pana la momentul respectiv divinitatea se opusese acestui “proiect”. Diferite piedici erau puse in calea visului lor si, cu toate ca apelau la diverse metode (conventionale sau nu) pentru a ramane insarcinate, acest lucru continua sa nu se intample.

Asadar haideti sa vedem cum ar putea astrologia sa ne descifreze aceste “date”. In primul rand orice astrolog stie ca prima casa la care ar trebui sa se uite in ceea ce priveste existenta unui eventual copil este casa V. Atentie insa, daca nu este nici o planeta prezenta in aceasta casa, acest lucru in inseamna faptul ca nu vei avea copii. Doar ca trebuie sa fim atenti la guvernatorul casei respective si nu numai.

De exemplu, daca in cazul astrogramei dvs casa V se afla in Sagetator, atunci trebuie sa il urmarim pe Jupiter. In timp, aici facand legatura cu astrologia previzionala, trebuie sa urmarim tranzitele aceste planete, incluzand si perioadele in care este retrograd.

Casa V in Berbec

Este posibil ca acest nativ sa aiba copii foarte activi, neastamparati daca imi este permis acest cuvant, copii care nu au rabdare, eventual copii care au fost nascuti ceva mai devreme decat termenul care era stabilit, ei venind pe lume prin intermediul cezarianei sau pur si simplu pentru ca a intervenit o problema din punct de vedere medical. Isi doreste ca acesti copii sa ajunga foarte departe in viata si isi va pune la dipsozitia lor forta si ambitia de care este capabil ca sa-i ajute.

Casa V in Taur

Creativitatea si latura artistica sunt foarte dezvoltate la copii persoanei care are situata Casa V in Taur. Daca aceasta configuratie este prezenta in astrograma ta natala si copii tai iti spun la un moment dat ca vor sa fie cunoscuti in muzica ar trebui sa ii incurajezi.Cei care au multi copii este foarte probabil sa aiba casa V in taur. Un lucru este sigur, va avea multe motive de bucurie de la copiii sai.

Casa V in Gemeni

Nativul care are casa V situata in zodia Gemeni are o probabilitate destul de mare sa aiba gemeni, asa cum probabil v-ati dat seama. De multe ori este surprins de calitatile pe care copii sai le au, pentru ca acestea se manifesta de multe ori pe nepregatite. Adica este posibil sa considere ca ceea ce este un hobby pentru copilul lui poate sa evolueze intr-o cariera.

Casa V in Rac

Este cunoscut faptul ca un nativ rac este foarte atasat de familie. Isi doreste cat mai mul;ti copii si va fi foarte atasat de ei, stie cand sa le ofere afectiune si cand sa puna piciorul in prag. Insusi el are tendinta sa se manifeste uneori ca un copil, asa ca va puteti da seama foarte usor de ce se va intelege bine cu copiii sai.

Casa V in Leu

Parinte autoritar, cerand mult de la copiii sai, stie insa sa fie generos atunci cand este cazul. Copii lui vor iesi mereu in evidenta si se vor remarca intr-o multime de departe. Stie sa ofere multa caldura si atentie insa cere sa fie ascultat, uneori chiar orbeste. Este genul de parinte care va incerca sa domine viata copilului sau, indiferent ce varsta va avea acesta. Copii lui vor fi intotdeauna invidiati de alti copii, tocmai pentru ca acest parinte stie cum sa transforme orice lectie pe care urmeaza s-o invete intr-o joaca.

Casa V in Fecioara

Are tendinta sa-si calculeze cu mare precizie momentul in care copilul sau va veni pe lume, nu care cumva ca acesta sa-i strice planurile financiare. Vrea sa planifice totul, nu-i place sa fie luat prin surprindere si adesea nu are rabdare cu copiii sai pentru ca nu este capabil sa le perceapa nevoile. In multe cazuri are nevoie sa intervina atunci cand vrea sa faca un copil, insa totul se reduce iarasi la planificare.

Casa V in Balanta
Acest nativ poate sa fie foarte apropiat de copilul sau, corect, il va sprijini daca el considera ca asta i se potriveste. Se exprima foarte liber in momentul in care copilul ii spune ca vrea sa se indrepte spre o anumita meserie. Ca si nativii balanta, acesti copii pot fi frumosi, pot sa atraga atentia, niste copii linistiti in general care vor incerca sa nu supere pe nimeni. Nu in ultimul rand vor fi niste copii foarte talentati.

Casa V in Scorpion

Se stie ca un scorpion este foarte pretentios in dragoste, precum si in toate domeniile vietii sale. Este exact acelasi lucru si pentru copiii pe care ii are. Foarte exigent, pretinde mult, vrea ca acei copii sa fie perfecti pentru a se ridica la inaltimea asteptarilor lui. Crede ca un copil poate fi educat doar daca esti dur si critic cu el. Intr-un fel sau altul stie sa-si dea seama de talentele ascunse pe care acest copil le are si il va invata cum sa si le valorifice.

Casa V in Sagetator

Acest nativ va fi un parinte exceptional pentru ca este destul de copilaros si poate usor sa intre in mintea copiilor. Pe primul loc in viata lui vor fi copiii. Este genul de parinte care va fi mereu tanar in gandire si pe care cei mici il vor vedea ca fiind prietenul lor.

Casa V in Capricorn

Ca parinte va fi unul exigent si rece care stie sa impuna mult respect. Din pacate nu stie cum sa-si exprime sentimentele si se interiorizeaz√£. In multe cazuri devine parinte foarte tarziu in viata pentru ca divinitatea incearca sa-l pregateasca pentru acest “rol”, nu neaparat pentru ca el vrea un copil.

Casa V in Varsator

De cele mai multe ori va avea certuri cu partenerul de viata in ceea ce priveste educatia copiilor pentru ca el ii trateaza ca pe niste egali, fara pic de superioritate. . In sinea lui isi inchipuie cum acesti copii vor creste si maine-poimaine vor fi ca niste prieteni. Vor fi genul de copii care nu vor avea o ora de intrat in casa, ca si exemplu, si vor sti sa se descurce si singuri in viata.

Casa V in Pesti

Aici exista cele mai mari sanse sa nasca un copil in secret sau copiii nu vor fi foarte atasati de el si ii va indeparta foarte repede in diverse conjuncturi. Ca si exemplu pot sa fie copiii adoptati, sau un divort si pierde custodia, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *