Invata cum sa te motivezi singur

 

 

Tu esti creatorul vietii tale. Cu siguranta observi si tu in jurul tau, in media, etc, faptul ca sunt multi oameni de succes care, indiferent ce ar face, continua sa aiba si mai mult succes. Unul din secretele lor este faptul ca stiu sa se automotiveze de fiecare data cand simt ca totul se prabuseste in jurul lor. Insa, diferenta dintre tine, cel de acum, si ei este faptul ca ei mereu au stiut sa pot sa faca mult mai multe lucruri decat faceau in trecut, si au depus destul de mult efort pentru a reusi.

 

Alege-ti o zi in care cumva sa te detasezi de ceea ce reprezinta acum viata ta. Proiecteaza-te cumva in viitor si observa de exemplu cum ar arata viata ta peste un an. Apoi, cum ar arata peste 11 luni din momentul prezent, 10, etc, pana cand ajungi in momentul prezent. In functie de ce vezi, o sa observi ca de fapt la un anumit moment in viata tu ai mai facut pasi sa obtii ce doresti, insa dintr-un moment sau altul te-ai impotmolit si ai renuntat.

 

Este foarte posibil sa nu-ti doresti sa fii cel mai bun intr-un anume domeniu, insa cu siguranta iti doresti sa-ti imbunatatesti viata. Urmareste ce anume au facut oamenii de succes din domeniul in care vrei tu sa activezi si incearca cumva sa le urmezi pasii. Dar, sa nu faci ce fac ei acum, fa ce au facut ei cand erau la inceput de drum. Este foarte posibil sa descoperi ca, la inceput, si ei au avut aceleasi blocaje pe care le ai si tu acum, diferenta este faptul ca ei au perseverat in ceea ce-si doreau, si pana la urma universul le-a pus in cale tot felul de oportunitati.

 

Tot ce trebuie tu sa faci este sa hotarasti ce anume vrei, si sa vezi ce au facut oamenii de succes care au succes. Urmatorul pas este sa-i urmezi. Este adevarat, trebuie sa depui efort, dar la un moment dat totul o sa se aseze atat de bine, incat chiar si tu o sa fii uimit privind in trecut, la cel care erai. Viata ta poate sa se schimbe atat de mult, cum nici nu visezi. Insa tocmai asta ar trebui sa faci, sa-ti dai voie sa visezi, si sa urmezi pasii pe care intuitia ta ti-i sopteste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *