Stergerea amintirilor

Multe texte spirituale vorbesc despre necesitatea detasarii in vederea continuarii procesului de crestere spirituala, dar realitatea este ca acest proces ii sperie pe foarte multi oameni. Tu ai foarte multe amintiri care trebuie purificate si sterse. Stergerea amintirilor negative conduce automat la deschiderea mai multor usi si la aparitia unor oportunitati noi. Cu alte cuvinte, procesul conduce la aparitia in viata ta a mai multor oameni care te pot ajuta si sprijini, si alaturi de care poti continua procesul de purificare.

Din fericire, nu tu esti cel mai in masura sa decizi care amintiri trebuie sterse si care nu. Singura ta sarcina este sa iti acorzi permisiunea. Daca te decizi sa iti asumi in proportie de suta la suta responsabilitatea pentru acel fragment din constiinta ta care creeaza sau atrage anumite situatii sau persoane in viata ta, partea superioara a constiintei tale, stie automat care sunt amintirile de care trebuie sa te eliberezi.

Ori de cate ori in viata noastra intervine o situatie, ea nu reprezinta decat o amintire care se deruleaza. In functie de circumstante, noi credem ca procesam din punct de vedere spiritual si eliminam anumite amintiri legate de o persoana particulara, de guvern, de casa sau de bani, dar in realitate numai Dumnezeu stie cu adevarat ce amintiri sunt procesate si sterse.

Procesul de eliberare prin detasarea de amintiri se deruleaza fara ca tu sa il intelegi. Tot ce trebuie sa faci in acest sens este sa aplici instrumentele procesului, repetand cuvintele: ” Multumesc, te iubesc, imi pare rau, te rog sa ma ierti pentru ca am creat sau pentru ca am atras aceasta situatie”. In continuare, procesul se deruleaza automat.

Mabel Katz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *