CUM SA CERI AJUTOR LUI DUMNEZEU

Inainte de a se incarna pe acest pamant, in aceasta existenta, sufletul nostru a avut multe experiente. Datorita legaturii pe care o are cu divinitatea, el stie mult mai bine decat noi ce ne face fericiti, care este misiunea noastra, incotro ar trebui sa ne indreptam, etc. Chiar daca noi avem impresia ca nu suntem ascultati sau ajutati de Dumnezeu, lucrurile nu stau chiar asa, insa trebuie sa fim deschisi.

Sunt diverse modalitati prin care putem sa cerem ajutor lui Dumnezeu: rugaciuni, meditatii, post, acte de caritate, etc. Toate sunt menite sa ne ridice vibratia si sa ne apropie mai mult de manifestarea dorintei noastre. Sunt momente in care noi cerem ajutorul divinitatii, fara sa constientizam acest lucru. Insa cu totii stim ca undeva exista o forta mai puternica decat noi, care ne poate ajuta, daca doar ii cerem ajutorul.

Dumnezeu este mereu cu noi, chiar daca credem sau nu. De fiecare data cand cu tine, sau langa tine se intampla un miracol, sa tii minte ca de fapt este raspunsul divinitatii la una din intrebarile pe care i le adresezi. Inca de cand esti mic, esti obisnuit sa ceri ajutorul parintilor: indiferent la ce ai nevoie de ajutor. Gandeste-te ca divinitatea este tot parintele tau, doar ca are cu totul si cu totul alte puteri. Daca parintii tai sunt limitati, divinitatea nu este; trebuie insa sa respecti anumite reguli.

Exercitiu: gandeste-te la o situatie neplacuta din viata ta, chiar daca in acest moment nu mai e prezenta, insa ii resimti efectele. Daca iti face rau doar gandindu-te la ea, e clar ca exista repercursiuni. Gandeste-te la o situatie care te-a influentat si inca te mai influenteaza. Decide in acest moment ca toata durerea si suferinta ta de acum de fapt este din cauza a ceea ce s-a intamplat in trecut, insa acum ii poti curata efectele. Divinitatea stie ce s-a intamplat, si faptul ca a permis asta, inseamna ca este un mesaj pentru tine. Aici ai nevoie de ajutor, si cu cat realizezi mai repede acest lucru, cu atat mai bine. Orice situatie negativa din viata ta are o singura rezolvare: Dumnezeu. Si atunci, de ce sa nu-i ceri ajutorul? Modalitatile sunt multiple, trebuie doar sa vrei. De multe ori intentia prin care-i ceri ajutorul vindeca jumatate din durere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *