Elibereaza mania din copilarie meditand

Mult din ceea ce ne trage inapoi in viata reprezinta resentimente vechi, cu originea in copilarie. In tinerete cream multe dintre povestile pe care le punem in actiune ca adulti: povesti despre inutilitate, dispret fata de sine, victimizare si multe altele. In copilarie invatam despre separare si despre a fi special. Suntem invatati sa ne consideram mai buni sau mai putin buni fata de altii. Aflam de existenta nedreptatii si a inegalitatii. Aceasta separare ne starneste furie, pe care o ducem in spate pana la varsta adulta.

Mania din copilarie ne genereaza o mare parte din nevrozele si nefericirea curente. Daca vrem sa mergem mai departe in viata, trebuie sa trecem prin manie si sa ne accesam sursa reala de energie.

Meditatie:

Stai intr-o pozitie simpla, confortabila, cu picioarele incrucisate pe podea, cu bratele intinse lateral, fara a le indoi. Strange cu degetele mari degetul mic si inelarul, si intinde aratatorul si mijlociul. Palmele sunt indreptate spre fata si degetele stau spre in afara. Inspiri printre dintii stransi si expiri pe nas. Se recomanda sa practici aceasta meditatie timp de 11 minute, desi poti sa incepi cu un minut si sa maresti, ulterior, intervalul. Pentru a termina meditatia, inspira profund si tine-ti respiratia timp de 10 secunde, in timp ce iti intinzi coloana in sus si bratele in lateral. Apoi expira. repeta de 2 ori.

Fa meditatia timp de 40 de zile. Se poate practica dimineata sau seara, si te va schimba cu totul.

Afirmatie: Eliberarea furiei din trecut ma elibereaza in prezent.

Gabrielle Bernstein

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *