Invata sa ierti si iti vei schimba viata

 

Cea mai importanta chestie pe care o poti face pentru viata ta, care sa te ajute sa evoluezi, este sa ierti. Sa te ierti si pe tine, dar si pe cei care ti-au facut rau la un moment dat. De fapt, daca tu nu reusesti sa te ierti pentru anumite lucruri, cei din jurul tau la fel nu te vor putea ierta pentru ce le faci lor. Simplul fapt ca nu-i ierti pe ceilalti este ca si cum se repeta experienta, pana cand se vindeca.

 

Daca iti tot amintesti de ceva aparent nedrept din trecutul tau, nu vei putea vindeca trauma. Nimic nu se intampla nedrept in viata. Asadar, daca la un moment dat ti s-a intamplat ceva neplacut, intreaba-te ce anume ai facut tu de ai determinat sa se intample asta, si automat dispare trauma. Daca o anumita persoana te-a abuzat, intreaba-te ce anume trebuie sa schimbi tu la tine, si ce ai avut de invatat din asta, tocmai ca sa nu se mai repete.

 

Iertarea te ajuta sa evoluezi, te vindeca si te invata cum sa te reconectezi cu spiritul tau. Cu totii stim ca Dumnezeu este lumina. Asadar, pentru a fi in lumina, trebuie sa fii in iubire. Iubirea inseamna renuntarea la tot ce ne indeparteaza de Dumnezeu. Automat, asta inseamna ca trebuie sa inveti sa ierti si sa indepartezi de la tine tot ce inseamna energie negativa. Pana nu ierti tot ce este negativ in viata ta, atat in ceea ce te priveste si pe tine, dar si pe ceilalti, nu esti fericit. Este ca si cum ai incerca sa zbori avand o piatra de moara legata de picioare.

 

Respectul de sine este echivalent cu iertarea. O persoana are stima de sine doar daca a reusit cumva sa ierte tot ce este in trecut, si sa nu se lase influentat de ceea ce a trecut déjà. Un om fericit este un om care s-a eliberat de trecut, iertandu-l.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *