Creeaza-ti relatia ideala pentru tine

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila si imagineaza-ti relatia ideala pentru tine. Foloseste toate simturile, nu doar cel vizual. Combina imaginiel mentale cu senzatiile fizice si cu sunetele, ba chiar si cu aromele, daca acest lucru te ajuta sa creezi o imagine mai completa.

Cum ar arata relatia in care esti angrenat in momentul de fata, daca ar fi perfecta? Sau, cum crezi ca ar arata o relatie ideala la modul general? Descatuseaza-ti imaginatia si vizualizeaza cum ar arata aceasta relatie, folosindu-ti toate simturile.

Cum arata pentru tine o relatie ideala? Ce ai simti si ce ai auzi daca ai fi angrenat intr-o astfel de relatie? Auzi o voce interioara care iti spune: “Nu, nu poti sau nu trebuie sa te gandesti la asa ceva?”, sau pur si simplu: “E o fantezie. Nu exista asa ceva”. Ce dorinta primara crezi ca sta la baza acestei voci? de aprobare, de control sau de siguranta? Te poti elibera de ea?

Imagineaza-ti din nou relatia ideala, ca si cum ai trai-o aici si acum. Ce vezi, ce simti, ce auzi? Angreneaza-ti toate simturile si creeaza-ti o imagine cat mai vie. Iti trece prin minte vreun gandi care-ti spune; “Nu te poti bucura de asa ceva? Nu meriti tu asa ceva? N-o sa se intample niciodata? Deriva acest gand dintr-o dorinta de aprobare, de control sau de siguranta? Te poti elibera de ea?

Imagineaza-ti din nou relatia ideala, ca si cum ai trai-o aici si acum. Poti accepta aceasta imagine, asa cum iti apare ea? Constientizeaza faptul ca este in regula sa te bucuri de o relatie ideala, dar in acelasi timp accepta situatia curenta in care te afli. Relaxeaza-te si simte-te impacat.

Daca percepi vreo rezistenta care se opune relatiei tale ideale, te poti elibera de ea, constientizand ca totul este bine/

Metoda Sedona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *