Ce sa faci cand esti provocat

 

De multe ori oamenii te trateaza cu blandete si cu dragoste. Alteori, te trateaza cu indiferenta. Sunt dati in care chiar si tu tratezi oamenii in aceste moduri. Insa, ce faci atunci cand intalnesti o persoana care este determinata sa te enerveze, din simplul fapt ca si pe ei i-a enervat altcineva? Cum raspunzi in acel moment? Primul instinct este sa raspunzi cu aceeasi moneda, insa te sfatuiesc sa mai astepti. Numara pana la 100 sau pana la 150 si o sa vezi ca raspunsul tau va fi diferit.

 

Sunt zile in care avem impresia ca lumea intreaga este impotriva noastra, insa in realitate oamenii nu fac decat sa raspunda la asteptarile pe care le avem noi de la ei sau de la anumite situatii. Atunci cand noi etichetam oamenii din lumea noastra ca fiind toxici sau negativi, exact asa vor reactiona ei vis-à-vis de noi. Uneori, suntem “atacati” de persoane cu care aparent nu avem de-a face, insa asta poate fi raspunsul la faptul ca oricum primim acea energie cu care etichetam o anumita persoana.

 

Atunci cand raspundem cu atatc la un atac, de fapt le permitem oamenilor sa se poarte la fel de urat cu noi, sau mai urat. Este ca si cum i-am incuraja sa continue, pentru ca ne-au atras atentia. Puterea ta cea mai mare nu vine din faptul ca il infrunti pe celalalt, ci din faptul ca poti sa primesti atacul lui, sa dizolvi energia negativa, si sa pleci mai departe.

 

De acum incolo, stabileste-ti sa fii un magnet pentru oamenii pozitivi, care pot sa tea jute sa evoluezi sau sa te dezvolti. Poti sa faci asta foarte simplu, fiind tu o astfel de persoana. Primesti intotdeauna ceea ce emani. Asadar, emana doar pozitivitate si optimism. Daca totusi esti afacetat de ceea ce se intampla negativ in jurul tau, inseamna ca ti-ai scazut vibratia, si trebuie sa gasesti o modalitate sa indrepti asta. Iti recomand prima mea carte, “Ghid de evolutie spirituala”, unde poti sa gasesti aceste informatii.  http://www.misiunepersonala.com/shop/ghid-de-evolutie-spirituala/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *