Nu-ti mai face griji pentru orice

Indiferent care este motivul pentru care iti faci griji, indiferent daca este unul real sau nu, alege chiar in acest moment sa fii fericit, sa te iubesti, si alege sa simti ca poti sa rezolvi orice problema pe care o ai in prezent. Stiu ca-ti este teama sa ai incredere ca totul se va rezolva si ca in final rezultatul va fi unul pentru binele tau suprem (eventual daca ai o lectie de invata, ar fi bine sa-ti asumi asta), insa nu rezolvi absolut nimic daca te ingrjorezi.

 

Daca ai in subconstientul tau programul cum ca, daca te ingrijorezi pentru ceva, de fapt acel ceva nu va mai veni la tine, adu-ti aminte de acel proverb: “de ce ti-e frica nu scapi”, si gandeste-te ca nu are rost sa apropii momentul in care te vei izbi de ceea ce te temi, doar pentru ca te gandesti la asta. Conteaza foarte mult vibratia pe care o emani in momentul in care te decizi sa nu-ti mai fie teama; subconstientul (sau universul) nu stie de negativ sau pozitv, el iti scoate in cale exact ce gandesti.

 

Gandeste-te ca exista oameni in lume care sunt atat de optimisti, incat nici macar nu se gandesc ca ceva rau li se poate intampla. Ce ar fi daca ai incepe si tu sa te gandesti la asta? In loc sa te gandesti ca nu ai bani, mai degraba sa te gandesti ce masina vei cumpara cu banii pe care ii ai. La tine este cheia: fie alegi sa te scufunzi din ce in ce mai mult in acele sentimente de negativitate, fie alegi sa-ti cresti vibratia si sa astepti ca lucruri minunate sa intre in viata ta.

 

Nu este greu sa faci “shift-ul” de la ganduri negative la cele pozitive: pur si simplu multumeste divinitatii pentru tot ce exista minunat in viata ta, indiferent ca este vorba de bunuri sau persoane. Multumeste in fiecare dimineata pentru faptul ca te-ai trezit, si seara multumeste pentru ca ai avut o zi minunata (chiar daca nu a fost in totalitate asa, insa sunt anumite lectii pe care trebuie sa le invatam). Asta inseamna sa-ti cresti vibratia, si automat sa iei contact cu entitati superioare tie, benefice pentru ceea ce-ti doresti sa atragi.

 

In concluzie, nu este foarte greu sa renunti sa mai gandesti negativ, trebuie doar sa vrei asta. Doar gandeste-te cum ai vrea sa fie viata ta: fericita sau plina de necazuri? Cum ti-s gandurile, asa iti va fi si existenta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *