Cum sa-ti vindeci copilul interior

 

Vindecarea copilului interior are mare legatura cu vindecarea ranilor din copilarie. De multe ori oamenii nici macar nu sunt constienti de faptul ca au anumite traume, si tot repeta situatiile, faa sa-si dea seama ce si cum. De exemplu, la un moment dat am avut o doamna care tot intalnea barbati alcoolici, care nu o respectau, si o inselau la tot pasul. De fapt, exact asa era si tatal ei, si asa credea ea ca era viata normala a unei familii. Insa, pentru ca ceva in interiorul ei nu putea accepta asta, se despartea mereu de tot felul de parteneri si astepta relatia perfecta.

 

O modalitate foarte usoara de a-ti vindeca copilul interior este aceea de a face fel de fel de meditatii, cand te duci in copilarie si, in functie de ceea ce vrei sa rezolvi, te duci pe acele situatii si le schimbi. De asemenea, ajuta foarte mult si manifestarea in viata fizica de adult, de acum, a ceea ce-ti doreai atunci cand erai copil. Poate ti-ai dorit o anume excursie, sau o anumita jucarie, sau etc. Fa rost de ele acum, ca sa completezi lipsa lor din copilarie. O sa observi cu usurinta faptul ca, dup ace vindeci acele moment, viata ti se schimba si nu mai faci tot felul de compromisuri, incepi sa te iubesti, etc.

 

Poti sa incepi sa vindeci copilul interior daca incepi sa porti tot felul de obiecte de imbracaminte deschise la culoare, sau incerci cumva sa ajuti copiii. Poti sa te folosesti de anumite afirmatii, de genul: “manifest cu usurinta tot ce-mi doresc, exact cum faceam cand eram copil”. Ai putea sa incerci sa-ti repari relatia cu parintii. Tot ce trebuie sa retii este faptul ca poti sa vindeci cu usurinta copilul interior, iti trebuie insa vointa si perseverenta.

 

Cristalele te pot ajuta foarte mult sa vindeci copilul interior, insa trebuie sa fii foarte atent cum le folosesti. Atunci cand este vorba de vindecare, trebuiesc folosite doar cristalele deschise la culoare, nu altele.

Cum iti poti da seama ca ai rani din copilarie nevindecate? In special cand se repeta anumite situatii pe partea sentimentala. Intalnesti acelasi gen de parteneri, se repeta anumite comportamente, etc. Daca doresti sa facem o sedinta de terapie special pentru vindecarea copilului interior, te invit la o programare: kmhaela@yahoo.com sau 0751199971

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *