De ce trebuie sa fii atenta atunci cand te cauta din senin un fost iubit

Sedinta individuala: aceste sedinte transcrise aici au acordul persoanei respective

Dana a ajuns la mine printr-o recomandare. De fapt nici ea nu prea stia de ce a venit, asa ca a trebuit sa treaca mai bine de jumatate de sedinta ca sa vad care este motivul pentru care a ajuns la mine. De vreo 3 ani si ceva nu reusea sa aiba nici un fel de relatie sentimentala. In ultimele 2 luni o tot cautau fostii parteneri, care voiau sa reia relatia cu ea. Si a tot facut terapii complementare, programe, citea, etc. Cu alte cuvinte, facuse tot ce auzea si considera ea ca ar trebui sa schimbe la ea. Insa sa nu apelezi la o persoana care sa stie cum sa te ajute este ca si cum te-ai apuca sa iei un pumn de pastile pentru o boala careia tu nu-i gasesti rezolvare. Mai bine platesti o consultatie la un medic care te va putea indruma in continuare.

Revenind, am incercat si eu la inceput sa o ajut cu theta healing, silva, sedona, ho’oponopono, etc. Practic, le-am luat si eu la rand, doar ca tehnicile erau facute cumva din afara. Si intr-adevar n-a dat nimic rezultate. Doar ca se simtea ceva mai bine, si incepuse sa se iubeasca oarecum mai mult. I-am facut si o curatare energetica, si nimic. Asa ca am stabilit sa facem o sedinta de hipnoza, sa vedem exact ce si cum.

In cadrul hipnozei am ajuns la copilul din uter, si asa a aflat si ea ca mama ei era sa piarda sarcina cand avea aproximativ 4 luni, in urma unei batai administrate de sotul ei. Tatal ei cu care a crescut si care i-a „administrat” mentalitatea cum ca femeile nu merita sa fie iubite, sa fie egale cu barbatii, mersita doar sa sufere. Cumva pe parcursul vietii ei Dana a reusit sa se desprinda de relatiile in care tot pica (cu barbati violenti atat verbal cat si fizic). Asa ca acum ceva timp si-a stabilit ea in minte ca e mai bine singura. Si iata motivul pentru care nu reusea sa aiba o relatie.

Este destul de usor sa-ti dai seama ce anume trebuie facut din momentul in care identifici cauza. Constientizarea a ceea ce ti se intampla, si de ce, este foarte importanta. Am mai avut cu ea o singura sedinta, si a decis sa acceseze programul care o putea ajuta sa aiba relatia pe care o voia. Cam la 3 luni m-a contactat si mi-a zis ca inca nu este in relatia potrivita, dar clar se vede altfel si stie acum exact ce reprezinta pentru ea relatia potrivita.

Daca si tu consideri ca esti cam in aceeasi situatie, te invit fie la o sedinta individuala, fie sa primesti acest program, pe care il gasesti aici. Programarile se fac la kmhaela@yahoo.com.

http://www.mesajedivine.com/2017/02/24/program-online-invata-cum-sa-atragi-barbatul-perfect-pentru-tine-si-relatia-care-te-implineste/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *